Tennistraining in Zuidlaren en Annen

Over ons

Tennisschool Westlaren


Vanaf oktober 2023 verzorgt Tennisschool Westlaren trainingen in de dorpen Zuidlaren en Annen. 
Tennisschool Westlaren is een school die alles omtrent trainingen overneemt van de vereniging en deze hiermee ontzorgt. Hierdoor kan de vereniging zich focussen op andere zaken binnen het verenigingswezen. Naast het geven van trainingen verzorgt Tennisschool Westlaren begeleiding bij toernooien voor junioren en senioren, open dagen, clinics voor scholen, bedrijfsuitjes, verjaardagsfeestjes en op aanvraag aangepaste activiteiten.
Bij Tennisschool Westlaren werken alleen gediplomeerde trainers. Minimaal hebben zij een S licentie als trainer en zijn in het bezit van een geldige VOG verklaring. 


De Trainers

Ward van 't Hoenderdaal (Eigenaar Tennisschool Westlaren)

Lex de Groot

Joa Maliangkay

Kjell de Hek


Tennisverenigingen

Vanaf de start van de Tennisschool Westlaren in Zuidlaren en Annen hebben we een mooie samenwerking opgebouwd met "onze" tennisverenigingen:  ZTC Zuidlaren en TC Annen

In samenwerking met deze mooie clubs willen wij de tennissport toegankelijk te maken voor iedereen waarbij de sportieve uitdaging maar ook zeker de goede sfeer belangrijke factoren zijn. Door gezamenlijk op te trekken en leuke evenementen te organiseren zoals toernooien en andere sociale events willen we voor er de tennisliefhebber in de regio zijn.